Selectează o Pagină

OMEGA HOUSE branding

La Omega House ne-am dorit să creăm nu doar un loc în care să poți să rămâi peste noapte – ne-am dorit să construim un concept unic în România, pe care l-am apreciat în călătoriile noastre, un loc care să țină sub același acoperiș un hotel, un hostel, o cafenea de specialitate, un coworking hub, o bucătărie complet echipată, o cameră de muzică și multe altele.

În plus, suntem și construim pentru ce iubim – o comunitate! Casa noastră este animată de antreprenori tineri și entuziaști, marketeeri și oameni plini de creativitate! Iar numitorul lor comun este dorința de dezvoltare personală continuă.

LIVLABILE:

  • Branding
  • Ambiental branding
  • Stationary
  • Web design 

A doua colaborare cu Armeanu Creative Studio, care intre timp a devenit principala mea sursa de creatie, a fost una pe care o povestesc cu drag. Ne-am intalnit, putin grabiti, dar discutia s-a intins pe 3 ore. Am descris noul meu proiect, emotionat, iar el a devenit la fel de entuziast ca si mine. Am vorbit seara, mi-au zis ca au lucrat fara oprire la proiectul meu, si chiar am simtit ca se pune mult suflet. Eram sigur ca au inteles foarte bine si “au simtit feeling-ul” a ceea ce vreau sa fac. ​ Varianta initiala a ramas si varianta finala. A durat mai putin de 24 de ore si este cea mai buna lucrare de grafic design si branding pe care am vazut-o. Partenerilor mei nu le-a venit sa creada ca acesta e logo-ul nostru, si pentru a doua oara trebuie sa ne ridicam standardele, sa tinem pasul cu imaginea. Multumirile nu sunt suficiente, ei fac parte din echipa noastra acum, pt ce au creat. Cand vom avea succes vom avea si datorita lor!

Ciprian Jdera

Co-Founder, Omega House

Let’s talk.

ARMEANU ANA

0040 766 616 432

ana@armeanu.ro

ARMEANU CATALIN

0040 766 703 055

catalin@armeanu.ro

Call now

Pin It on Pinterest