Armeanu Creative Studio menține un rating impecabil cu o altă recenzie de 5 stele

Construirea unui brand puternic este cheia conducerii unei companii de succes, 89% dintre cumpărători demonstrând loialitate față de mărcile la care se raportează cel mai mult. Cu toate acestea, construirea mărcii dvs. poate fi, de asemenea, o provocare, motiv pentru care atât de multe companii caută asistență de specialitate de la agenții de branding precum Armeanu Creative Studio.

Fondată în 2007 și cu sediul în București, România, Armeanu Creative Studio este o agenție de branding cu experiență, premiată, care oferă clienților noștri soluții creative și strategice pentru a-și dezvolta mărcile în toate modurile corecte. Credem în munca cinstită, pasională, transparentă, care dă rezultate, dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt.

În acest articol, vom arunca o privire la cea mai recentă recenzie de 5 stele despre Clutch. Pentru cei neinițiați, Clutch este o platformă consacrată de recenzii B2B care ajută firmele din întreaga lume să se conecteze cu furnizorii de soluții de care au nevoie pentru a îmbunătăți eficiența și a crește productivitatea. Armeanu Creative Studio a câștigat un record impecabil de 5 stele din mai multe recenzii de pe această platformă.
Încă o evaluare de 5 stele

Evaluarea noastră de 5 stele a fost menținută cu această nouă recenzie, prin amabilitatea Onix. Onix este o companie de dezvoltare imobiliară care a venit la Armeanu Creative Studio solicitând ajutor în rebrandingul a două dintre proiectele lor existente. Aveau nevoie de un nou logo, design de site web, elemente vizuale, bannere, branding de marfă și multe altele.

Am fost mândri că ni s-a încredințat aceasta oportunitate și am avut mare grijă să ascultăm nevoile specifice ale clientului și să răspundem așteptărilor acestuia, asigurându-ne că toate livrabilele au fost furnizate la timp și că munca a fost finalizată la cele mai înalte standarde. Când i s-a cerut impresiile despre eforturile noastre, clientul a spus următoarele:

„Eficient. Întotdeauna la timp. Intuitiv. Prietenos” – Director de marketing, Onix

Este foarte satisfăcător să primim atât de mari laude de la clienții noștri. Muncim mereu din greu și ne mândrim cu pasiunea și angajamentul nostru, așa că este grozav să vedem că valorile și eforturile noastre dau roade pentru clienții noștri și trebuie să mulțumim echipei Onix pentru cuvintele lor amabile.

Pe lângă faptul că primim evaluări regulate de 5 stele pe Clutch, putem, de asemenea, să împărtășim faptul că am fost enumerați foarte bine în clasamentele agențiilor de branding pe Top Design Firms. Top Design Firms alcătuiește și organizează companii care oferă servicii de marketing, design și dezvoltare. Acesta își propune să ajute cumpărătorii să găsească compania potrivită pentru proiectul lor.

Așadar, dacă dorești să-ți construiești brandul cu ajutorul unui studio experimentat, inovator și premiat, Armeanu Creative Studio așteaptă de la tine. Luați legătura cu noi astăzi pentru a începe să discutați detaliile proiectului dumneavoastră.