CUM AJUTAM BRANDURILE?

Procesul nostru de creatie are la baza un workshop ce ne ajuta sa intelegem companiile si nevoile lor si sa identificam problemele cu care ele se confrunta, reusind astfel sa propunem solutiile potrivite ce pot fi aplicate in procesul de branding sau rebranding. Totul se reflecta clar in strategia de branding ce reprezinta fundatia oricarui proiect de design.

Strategia de Branding

Cercetare

Poziționare

Arhitectura brandului

Messaging

Identitatea Brandului

Naming

Logo Design

Brand Visuals

Manual de Brand

Creative Work

Packaging

Design pentru Print

Marketing Communications

Web & Digital Media

PROCESUL DE CREATIE:

DISCOVERY SESSION

1. BRANDING

Workshop

Exploram valorile brandului, scopul lui si cultura publicului pe care acesta il vizeaza.

Descoperim trendul în care ne situam si viziunea inovativa catre care tindem.

Toate acestea se intampla intr-un workshop interactiv ce dureaza aproximativ 3 ore.

DISCOVERY SESSION

2. BRANDING

STRATEGY

Pe baza procesului de descoperire pe care il parcurgem impreuna in cadrul workshop-ului, dezvoltam strategia de branding.

Prin analiza detaliata a competitiei directe si indirecte si prin identificarea scopului brandului, vom contura directia de design, atitudinea si tonul vocii.

Brand IDENTITY

3. LOGO

DESIGN

Dezvoltam 3 concepte de logo. Avem 3 runde de revizuiri pe unul din concepte. Aplicam conceptul final pe 2 mock-up-uri (cele mai relevante pentru domeniul de activitate).

Definim gama cromatica si livram documentele finale (logo vectorial si rasterizat).

BRAND IDENTITY

4. BRAND

MANUAL

Pe baza procesului de descoperire pe care il parcurgem impreuna in cadrul workshop-ului, dezvoltam strategia de branding.

Prin analiza detaliata a competitiei directe si indirecte si prin identificarea scopului brandului, vom contura directia de design, atitudinea si tonul vocii.

IMPLEMENTATION

5. APLICAREA

IDENTITATII

Aplicam identitatea grafica pe materialele de comunicare cu publicul tinta:

  • Brosuri
  • Cataloage
  • Tipizate
  • Car branding
  • Newsletter templates
  • Web design
  • Social media

Sa vorbim despre problemele cu care se confrunta brandul tau:

0040 766 703 055

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

In cei peste 10 ani de activitate am dezvoltat relatii profesionale, dar si de prietenie cu parteneri ce apreciaza contributia noastra. 

Apreciem colaborarea cu Echipa Armeanu Creative Studio. Ne place creativitatea echipei, seriozitatea, solutionarea rapidă și profesională a cerințelor, flexibilitatea și mai ales faptul că au întregit valorile pe care noi le apreciem.

Mihaela Dworak

Owner, RIALTO - Wismar, Germany

Am început colaborarea cu 9 luni înainte de lansarea brandului, și apoi toti anii de după.

Am apreciat modul intuitiv prin care ei au înțeles ce valori și ce concept dorim de fapt să transmitem. De fiecare dată au reușit să materializeze dorințele noastre, într-un mod surprinzător, chiar și pentru noi. De aceea peste tot unde mergem oamenii apreciază brandul Valeputna la superlativ și de multe ori apare întrebarea: “Cu ce designeri lucrati?”.

In ceea ce privește colaborarea efectiva am apreciat încadrarea strictă în deadline-uri. Au dat dovada de creativitate chiar și sub presiunea timpului, menținând un calm englezesc, neamintindu-mi nici măcar un episod de tensiune, verbală sau de alta natură în cei 4 ani de colaborare.

Multumim echipei Armeanu Creative Studio!

Florin Stefan Irimescu

Founder, VALEPUTNA & FISHNET - Iasi, Romania

Colaborarea noastră a început în 2016 cu un proiect de rebranding. Am ținut foarte mult la logo-ul nostru, dar am dorit o abordare inovativă care să ilustreze mai mult latura noastră profesionistă dar și dinamismul. Am fost plăcut surprins de creativitatea și promptitudinea cu care au reusit să ne ofere o imagine nouă, fără a pierde din valorile pe care noi le prețuiam. De atunci relația noastră profesională se bazează pe respect și responsabilitate. Întotdeauna au respectat deadline-urile și și-au asumat poziția.

Andrei Dumitra

CEO, CTE SOLUTION - Bucharest, Romania

Fiind la inceput de drum, ne era destul de greu sa gestionam in mod profesionist problemele care tin de branding. Sansa noastra a fost sa il intalnim pe Catalin, care, prin talentul si remarcabila sa experienta, a reusit foarte repede sa inteleaga ce ne dorim si de ce anume avem nevoie. Rezultate au aparut imediat, concrectizandu-se in logo-ul DTLawyers, care reuseste zilnic sa ne inspire si motiveze. Multumiri echipei Armeanu Creative Studio! Creativi, dinamici, profesionisti.

Lucian Tufler

Founder, DT LAWYERS - Bucharest, Romania

Let's talk.

ARMEANU ANA

0040 766 616 432

ana@armeanu.ro

ARMEANU CATALIN

0040 766 703 055

catalin@armeanu.ro

Call now

Pin It on Pinterest

Share This