Armeanu Creative Studio – Clutch Champion 2023

Am fost recunoscuți Clutch Chapion în 2023 de către platforma internationala Clutch, principala piață globală a furnizorilor de servicii B2B. Clutch Champions este cel mai nou premiu al companiei acordat primilor 10% dintre câștigătorii Clutch Global, o desemnare care recunoaște furnizorii de servicii de afaceri din întreaga lume pentru expertiza lor în domeniu și capacitatea de a oferi rezultate excepționale în comparație cu alte companii din linia lor de servicii.

ARMEANU CREATIVE STUDIO a fost inclus printre Campionii ambreiajului de toamnă din 2023 datorită faptului că a obținut recenzii noi, verificate de clienți în ultimele șase luni. Acest premiu ne recunoaște ca lider de top în domeniul strategiei de branding și comunicare pe baza satisfacției clienților noștri și a evaluărilor de înaltă calitate a serviciilor noastre.

„Desemnarea Campionului Clutch este cel mai nou furnizor de premii pe care îl pot câștiga pe Clutch”, a declarat Sonny Ganguly, CEO Clutch. „Onorații din acest an reprezintă ce este mai bun dintre cei mai buni pe platforma noastră și sunt încântat să sărbătoresc și să-i felicit pe acești campioni pentru realizările lor continue și dedicarea de a depăși constant așteptările clienților lor. Companiile incluse în această listă continuă să pună ștacheta sus. Devotamentul lor nu numai că ne-a îmbogățit platforma, ci ia inspirat și pe alții să lupte pentru niveluri similare de distincție. Suntem recunoscători pentru parteneriatul lor și așteptăm cu nerăbdare să asistăm la succesul lor continuu în viitor.”

Acesta este al treilea premiu Clutch din acest an. Suntem mândri că munca noastră este foarte apreciată de clienții și partenerii noștri.

„Sunt o echipă profesionistă, structurată și strategică, cu capacități extraordinare de design.” — Ioana Boghenco – Managing Director, INTERBRANDS ORBICOCeea ce m-a impresionat cel mai mult a fost creativitatea și capacitatea lor de a traduce ideile într-o strategie de brand coerentă și convingătoare. — Carmen Hadarau
, BUNGALOW NET