FRUMUSETE DIN NATURA

APITERRA COSMETICS – Romania | Bucuresti

www.apiterra.ro

APITERRA este un brand ce imbratiseaza natura, frumusetea si eleganta. 

Am apropiat identitatea grafica de natura folosind culori pline de viata si un stil de ilustratie ce reflecta delicatea si blandetea produselor. Apiterra este un business de familie ce foloseste materii prime natural din surse locale.

Beneficiile mierii de albine si ale laptisorului de matca asupra pielii sunt cunoscute inca din antichitate: hidrateaza, hranesc, regenereaza, intarzie imbatranirea pielii si aparitia ridurilor datorita nutrientilor pe care ii contin (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi si antioxidanti). Mierea de salcam si laptisorul de matca BIO sunt pure si provin de la stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Transilvaniei.

APITERRA este un brand ce aduce pe piata produse cosmetice naturale, 100% romanesti.

Livrabile

 • Strategie de branding
 • Rebranding
 • Logo redesign
 • Sistem de identitate grafica
 • Manual de brand
 • Productie:
 1. web design
 2. rollup
 3. carti de vizita
 4. facturi personalizate
 5. prezentari PowerPoint
 6. mapa documente
 7. foi cu antet
 8. oferte comerciale

PROVOCAREA

Cu ce se confrunta brandul?

APITERRA se identifica 100% cu produsele sale, iar provocarea a constat in gasirea unei imbinari armonioase intre elementele naturale si beneficiile cosmetice. Brandul trebuie sa ilustreze grija pentru consumator si pasiunea pentru crearea retetelor unice.

SOLUTII

Cum rezolvam problemele cu care brandul se confrunta?

Pentru evidentierea delicatetii produselor si a ingredientelor naturale au fost create ilustratii in culorii “dulci” si pastelate.

Produsele Apiterra sunt naturale, unele fiind Bio. De aceea in designul ambalajelor am ales un fundal kraft si tonuri calde de maro pentru texte si linia desenelor. 

Pentru fiecare produs au fost create ilustratii si asociate culori ce reprezinta ingredientul dominant. Desi conceptul se apropie de un feeling hand made, designul curat si aerisit ofera nota profesionista de care brandul are nevoie pentru a se apropia de o pozitionare premium.

Crearea acestui brand a fost o calatorie lunga si dificila, dar Ana si Catalin au facut-o sa fie una placuta. Am comunicat foarte usor si au dat dovada de creativitate si profesionalism reusind sa dezvolte un concept ce mi-a depasit asteptarile.

Raluca

Fondator, Apiterra Cosmetics

ARMEANU ANA

0766 616 432

ana@armeanu.ro

ARMEANU CATALIN

0766 703 055

catalin@armeanu.ro

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonCall now