HIGH QUALITY LAW ADVICE & SUPPORT

DT LAWYERS – Romania | Bucharest

www.dtlawyers.ro

Infiintarea DT Lawyers a fost o evolutie fireasca a unei lungi durate de parteneriat in cei doi fondatori. Aria vasta de acoperire in sectoare relevante precum imobiliare, constructii, turism, energie regenerabila, IT, produse alimentare si bauturi, precum si echipa de tineri profesionisti, ce detin atat expertiza cat si viziune si flexibilitate, confera companiei toate atributele unui partener sigur in afaceri.

Livrabile

  • Strategie de branding
  • Branding
  • Manual de brand
  • Productie:
  1. web design
  2. carti de vizita
  3. documente personalizate
  4. prezentari

PROVOCAREA

Ce probleme rezolvam prin acest proiect de branding?

Construirea unei imagini care sa reflecte atributul de baza din spatele afacerii: intelegerea nevoilor clientilor si solutionarea acestora in mod eficient si inovativ.

SOLUTII

Cum rezolvam problemele cu care brandul se confrunta?

Logo tipografic format din initialele “D” + “T” ale numelor celor doi parteneri, care formeaza un tot unitar, solid dar flexibil si adaptabil.

Culoarea rosie, o culoare puternica si solida, care prin formele rotunjite ale logo-ului, inspira seriozitate, forta si disciplina.

Fiind la inceput de drum, ne era destul de greu sa gestionam in mod profesionist problemele care tin de branding. Sansa noastra a fost sa il intalnim pe Catalin, care, prin talentul si remarcabila sa experienta, a reusit foarte repede sa inteleaga ce ne dorim si de ce anume avem nevoie. Rezultate au aparut imediat, concrectizandu-se in logo-ul DTLawyers, care reuseste zilnic sa ne inspire si motiveze. Multumiri echipei Armeanu Creative Studio! Creativi, dinamici, profesionisti.

Lucian Tufler

Fondator DT Lawyers

ARMEANU ANA

0766 616 432

ana@armeanu.ro

ARMEANU CATALIN

0766 703 055

catalin@armeanu.ro

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonCall now