FRESH, COOL, 100% NATURAL

FISHNET – Romania | Iasi

Fishnet este fresh, cool si 100% natural. Se adreseaza publicului tanar, din mediul urban; crede in distractie si voie buna, fiind astfel prezent la festivalurile principale cu un concept de food kiosk mobil inedit.

Fisnet este mereu aproape de cei ce vor sa savureze deliciile naturale din pastrav si alte produse de provenienta locala.

Livrabile

 • Strategie de branding
 • Branding
 • Sistem de identitate grafica
 • Manual de brand
 • Productie:
 1. personalizare food truck
 2. packaging
 3. vestimentatie
 4. casete luminoase
 5. meniuri
 6. comunicari de marketing

PROVOCAREA

Ce probleme rezolvam prin acest proiect de branding?

“Am creat cu drag o retea de produse selectionate cu multa grija. Am adunat ingredientele din comunitatea locala, si le-am preparat cu atentie in fabricuta noastra din munti. Ti-am pregatit o hrana cum nu ai mai intalnit. Dorim sa impartim cu tine experienta unor retete sanatoase, gustoase si curate, pentru ca faci parte din familia noastra.”

Florin Stefan Irimescu – Fondator

Fishnet si-a dorit sa transmita publicului inteligent si emancipat, cu o voce cool, prietenoasa, ideea de mancare 100% naturala intr-un concept inedit de fast-food. Indraznet si inovator. Trebuie sa iesim din tipare, sa fim stridenti, vizibili, dinamici si energici.

Adevarata provocare consta in modul in care ne diferentiem de competitie atunci cand ne situam in zona de food a unui mall.  

 

 

SOLUTII

Strategia de branding ne-a aratat drumul catre un concept inedit si remarcabil pe piata suprasaturata pe care Fishnet si-a facut intrarea; am transpus ideea de cool si friendly folosind gama cromatica minimalista, dar care atrage atentia.

Fishnet ilutreaza calitatea prin simplitate si „friendly aproach”. Vestimentatia este minimalista, la fel si ambalajele produselor.

Contrast puternic intre cromatica ambalajelor si produse

Prin acest contrast evidentiem usor produsele atat in prezentarile foto cat si in restaurante.

Am inceput sa colaboram cu echipa Armeanu cu 9 luni inainte de lansarea brandului, si apoi toti anii de dupa.

Am apreciat modul intuitiv prin care ei au inteles ce valori si ce concept dorim de fapt sa transmitem. De fiecare data au reusit sa materializeze dorintele noastre, intr-un mod surprinzator. 

In ceea ce priveste colaborarea efectiva am apreciat incadrarea stricta in deadline-uri. Au dat dovada de creaivitate chiar si sub presiunea timpului, mentinand un calm englezesc, neamintindu-mi nici macar un episod de tensiune, verbala sau de alta natura. 

Multumim Armeanu Creative Studio!

Florin Irimescu

Fondator

ARMEANU ANA

0766 616 432

ana@armeanu.ro

ARMEANU CATALIN

0766 703 055

catalin@armeanu.ro

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonCall now