Fishnet – Branding si design de ambalaj

Acest proiect de branding ne-a purtat in lumea fast food-ului pe care am fost nevoiti sa o reinventam. Am creat un concept inedit ce comunica usor cu publicul. Fishnet este fresh, cool si 100% natural.

“Am creat cu drag o reţea de produse selecţionate cu multă grijă. Am adunat ingredientele din comunitatea locală, şi le-am preparat cu atenţie în făbricuţa noastră din munţi. Ti-am pregătit o hrană cum nu ai mai întâlnit. Dorim să împărţim cu tine experienţa unor reţete sănătoase, gustoase şi curate, pentru că faci parte din familia noastră.”

SERVICII

  • Logo design
  • Identitate vizuala
  • Design de ambalaj
  • Print design
  • Branding “food caravan”
Am inceput sa colaboram cu echipa Armeanu cu 9 luni inainte de lansarea brandului, si apoi toti anii de dupa.
Am apreciat modul intuitiv prin care ei au inteles ce valori si ce concept dorim de fapt sa transmitem. De fiecare data au reusit sa materializeze dorintele noastre, intr-un mod surprinzator, chiar si pentru noi. De aceea peste tot unde mergem oamenii apreciaza brandul Valeputna la superlativ si de multe ori apare intrebarea: “Cu ce designer lucrati?”.
In ceea ce priveste colaborarea efectiva am apreciat incadrarea stricta in deadline-uri. Au dat dovada de creaivitate chiar si sub presiunea timpului, mentinand un calm englezesc, neamintindu-mi nici macar un episod de tensiune, verbala sau de alta natura. Comunicarea este exceptionala, echipa Armeanu a fost pentru noi “on” 24/24, 7/7.
Multumim Armeanu Creative Studio!
Florin Stefan Irimescu
Owner Valeputna

Pin It on Pinterest