Selectează o Pagină

FRESH, COOL, 100% NATURAL

FISHNET – Romania | Iasi

Fishnet este fresh, cool și 100% natural. Se adresează publicului tânăr, din mediul urban; crede în distracție și voie bună, fiind astfel prezent la festivalurile principale cu un concept de food kiosk mobil inedit.

Fisnet este mereu aproape de cei ce vor să savureze deliciile naturale din păstrăv și alte produse de proveniență locală.

Livrabile

 • Strategie de branding
 • Branding
 • Sistem de identitate grafica
 • Manual de brand
 • Productie:
 1. personalizare food truck
 2. packaging
 3. vestimentatie
 4. casete luminoase
 5. meniuri
 6. comunicari de marketing

PROVOCAREA

Ce probleme rezolvam prin acest proiect de branding?

“Am creat cu drag o reţea de produse selecţionate cu multă grijă. Am adunat ingredientele din comunitatea locală, şi le-am preparat cu atenţie în făbricuţa noastră din munţi. Ti-am pregătit o hrană cum nu ai mai întâlnit. Dorim să împărţim cu tine experienţa unor reţete sănătoase, gustoase şi curate, pentru că faci parte din familia noastră.”

Florin Stefan Irimescu – Fondator

Fishnet și-a dorit să transmită publicului inteligent și emancipat, cu o voce cool, prietenoasă, ideea de mâncare 100% naturală intr-un concept inedit de fast-food. Îndrazneț și inovator. Trebuie sa iesim din tipare, sa fim stridenti, vizibili, dinamici si energici.

Adevarata provocare consta in modul in care ne diferentiem de competitie atunci cand ne situam in zona de food a unui mall.  

 

 

SOLUTII

Strategia de branding ne-a aratat drumul catre un concept inedit si remarcabil pe piata suprasaturata pe care Fishnet si-a facut intrarea; am transpus ideea de cool si friendly folosind gama cromatica minimalista, dar care atrage atentia.

Fishnet ilutreaza calitatea prin simplitate si „friendly aproach”. Vestimentatia este minimalista, la fel si ambalajele produselor.

Contrast puternic intre cromatica ambalajelor si produse

Prin acest contrast evidentiem usor produsele atat in prezentarile foto cat si in restaurante.

Am inceput sa colaboram cu echipa Armeanu cu 9 luni inainte de lansarea brandului, si apoi toti anii de dupa.

Am apreciat modul intuitiv prin care ei au inteles ce valori si ce concept dorim de fapt sa transmitem. De fiecare data au reusit sa materializeze dorintele noastre, intr-un mod surprinzator. 

In ceea ce priveste colaborarea efectiva am apreciat incadrarea stricta in deadline-uri. Au dat dovada de creaivitate chiar si sub presiunea timpului, mentinand un calm englezesc, neamintindu-mi nici macar un episod de tensiune, verbala sau de alta natura. 

Multumim Armeanu Creative Studio!

Florin Irimescu

Fondator

ARMEANU ANA

0766 616 432

ana@armeanu.ro

ARMEANU CATALIN

0766 703 055

catalin@armeanu.ro

3 + 9 =

Call now

Pin It on Pinterest