COMUNITATEA UNDE MEREU TE VEI SIMTI ACASA

Omega House – Romania | Bucuresti

www.omegahouse.ro

Omega House este un spatiu de co-living & co-working – un concept hibrid ce gazduieste sub acelasi acoperis camere private si comune, un hub, o cafenea si un spatiu de evenimente.

Omega House nu are capitala niciunde si nu are granite, este “acasa” pentru oameni din orice colt al lumii, fie ei exploratori, digital nomads sau localnicii care doresc sa experimenteze viitorul astazi. Este pentru oameni liberi, cu inima larg deschisa, inteligenti, inovatori. Oameni care inteleg puterea comunitatii si care aleg un stil de viata concentrat pe valoare, crestere si contributie.

Livrabile

 • Strategie de branding
 • Branding
 • Sistem de identitate grafica
 • Manual de brand
 • Productie:
 1. web design
 2. signalistica stradala si indoor
 3. carti de vizita
 4. cataloage de prezentare
 5. social media branding
 6. documente

 

PROVOCAREA

Ce probleme rezolvam prin acest proiect de branding?

Omega House este un brand ce se adreseaza tinerilor antreprenori din Romania si din afara tarii. Este un concept ce aduna sub acelasi acoperis un hotel, un hostel, o sala de evenimente, o cafenea si un hub de lucru; pe scurt un spatiu de co-living si co-working. 

Misiunea noastra a fost aceea de a crea un concept care sa ilustreze ideea de comunitate moderna, stransa, cu piloni puternici.

SOLUTII

Cum rezolvam problemele cu care se confrunta brandul?

Am creat un logo metaforic, care imbina literele O+H, intr-un mod minimalist si modern, pornind de la fundatia puternica sugerata de simbolismul literei grecesti “Ω” pe care se construieste intreg conceptul.

Sistemul de identitate grafica este minimalist, dezvoltat pe tonuri de gri pentru a da o nota profesionista atmosferei relaxate ce se regaseste in interiorul casei.

A doua colaborare cu Armeanu Creative Studio a fost una pe care o povestesc cu drag. Ne-am intalnit, putin grabiti, dar discutia s-a intins pe 3 ore. Am descris noul meu proiect, emotionat, iar ei au devenit la fel de entuziasti ca si mine. Eram sigur ca au inteles foarte bine si “au simtit feeling-ul” a ceea ce vreau sa fac. ​Partenerii mei au fost uimiti de brandul creat, si pentru a doua oara trebuie sa ne ridicam standardele, sa tinem pasul cu imaginea. Multumirile nu sunt suficiente, ei fac parte din echipa noastra acum, pt ce au creat.

Ciprian Jdera

Co-Founder, Omega House

ARMEANU ANA

0766 616 432

ana@armeanu.ro

ARMEANU CATALIN

0766 703 055

catalin@armeanu.ro

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonCall now