OMEGA HOUSE branding

Omega House este un spațiu de co-living & co-working – un concept hibrid ce găzduiește sub același acoperiș camere private și comune, un hub, o cafenea și un spațiu de evenimente.

Un loc în care te poți muta cu totul având confortul tuturor nevoilor de locuit și lucrat, sau te poți bucura separat de toate serviicile noastre la fiecare vizită.

LIVLABILE:

  • Branding
  • Ambiental branding
  • Stationary
  • Web design 

A doua colaborare cu Armeanu Creative Studio, care intre timp a devenit principala mea sursa de creatie, a fost una pe care o povestesc cu drag. Ne-am intalnit, putin grabiti, dar discutia s-a intins pe 3 ore. Am descris noul meu proiect, emotionat, iar el a devenit la fel de entuziast ca si mine. Am vorbit seara, mi-au zis ca au lucrat fara oprire la proiectul meu, si chiar am simtit ca se pune mult suflet. Eram sigur ca au inteles foarte bine si “au simtit feeling-ul” a ceea ce vreau sa fac. ​ Varianta initiala a ramas si varianta finala. A durat mai putin de 24 de ore si este cea mai buna lucrare de grafic design si branding pe care am vazut-o. Partenerilor mei nu le-a venit sa creada ca acesta e logo-ul nostru, si pentru a doua oara trebuie sa ne ridicam standardele, sa tinem pasul cu imaginea. Multumirile nu sunt suficiente, ei fac parte din echipa noastra acum, pt ce au creat. Cand vom avea succes vom avea si datorita lor!

Ciprian Jdera

Co-Founder, Omega House

Let’s talk.

ARMEANU ANA

0040 766 616 432

ana@armeanu.ro

ARMEANU CATALIN

0040 766 703 055

catalin@armeanu.ro

Call now

Pin It on Pinterest