O ABORDARE MODERNA A RESTAURANTULUI ITALIAN TRADITIONAL

RIALTO RESTAURANT – Germany | Wismar

www.rialto-wismar.de

In orasul Wismar din Germania, pe malul Marii Baltice, cu vedere la port, vei gasi restaurantul Rialto. Eleganta mobilierului de inalta calitate si abstractul designului interior, se contopesc intr-o atmosfera unica si expresiva care aduce impreuna stilul mediteranean cu cel cosmopolitan.

Filozofia  este simpla: o atmosfera calda si primitoare, mancare delicioasa preparata exclusiv din ingrediente proaspete de cea mai buna calitate.

Livrabile

 • Strategie de branding
 • Rebranding
 • Logo redesign
 • Sistem de identitate grafica
 • Manual de brand
 • Productie:
 1. web design
 2. signalistica stradala
 3. carti de vizita
 4. meniu mancare si bauturi
 5. vouchere
 6. obiecte personalizate

PROVOCAREA

Ce probleme rezolvam prin acest proiect de rebranding?

Un restaurant cu traditie si vechime, relocat intr-un spatiu modern cu origine industriala, trebuie sa isi pastreze profesionalismul care l-a consacrat timp de un deceniu si sa isi revigoreze imaginea adaptandu-se la noul mediu.


In partea nordica a portului Wismar din Germania au fost construite in anul 1938 mai multe cladiri industriale din beton armat.  Cladirea numarul 3 a fost construita pentru a servi ca hambar.

Urmarind aceleasi linii simple si impunatoare ale cladirii din beton armat, am reinventat brandul Rialto.

 

Rialto este un restaurant ce pretuieste originalitatea retetelor culinare si pune un mare accent pe profesionalism si calitate.

 

SOLUTII

Cum rezolvam problemele cu care brandul se confrunta?

Migrarea brandului din zona clasica in modernism, a reprezentant o adevarata provocare, intrucat am dorit sa pastram cultura brandului, sedimentata in cei 10 ani de istorie a restaurantului, ilustrand valorile principale precum:

 • profesionalism

 • atentie la detalii

 • eleganta

Brandul este definit de minimalism, unde liniile simple pun accentul pe aspectul elegant. 

Am creat o stransa legatura intre brand si locatia restaurantului. Cladirea in care acesta este situat reprezinta un simbol istoric important in comunitatea locala,de aceea la logo-ul este o ilustratie abstracta a arhitecturii cladirii imbinat cu cifra 3. Cladirea era recunoscuta pe vremuri sub numele de „Silozul numarul 3”.

„Apreciem colaborarea cu Echipa Armeanu Creative Studio. Ne place creativitatea echipei, seriozitatea, solutionarea rapida si profesionala a cerintelor, flexibilitatea si mai ales faptul ca au intregit valorile pe care noi le apreciem.”

.

Mihaela Dworak
Owner Rialto

ARMEANU ANA

0766 616 432

ana@armeanu.ro

ARMEANU CATALIN

0766 703 055

catalin@armeanu.ro

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonCall now