DELICATESE DIN PASTRAV BIO

VALEPUTNA – Romania | Suceava

www.valeputna.ro

VALEPUTNA este un tribut adus primei pastravarii din Romania si artizanilor carora se datoreaza secretele retei de afumare.

In localitatea Valea Putnei, a fost infiintata in anul 1986 prima pastravarie, cu numele „Valeputna Fischbruthutte”, unde s-a inventat delicatesa locala “Cobza”, pastrav afumat cu conuri de brad si lemn de fag, invrejuit in cetina de brad si legat cu nuiele de alun. Legenda spune aceasta delicatesa a fost creata in anul 1927 cu ocazia petrecerii date la Castelul Regal din Poiana Itcani, in cinstea Incoronarii Majestatii Sale, Regele Mihai.

Livrabile

  • Strategie de branding
  • Branding
  • Productie:
  1. packaging
  2. rollup
  3. carti de vizita
  4. catalog produse
  5. prezentari
  6. obiecte personalizate
  7. social media templates 

PROVOCAREA

Ce probleme rezolvam prin acest proiect de branding?

Crearea unei embleme memorabile care sa inspire valorile brandului, strans legate de taina si traditia mestesugului culinar de afumare a pastravului: pasiune, desavarsire, bun gust, naturalete.

Construirea unui brand care sa inglobeze vizual si calitatile produsului: reteta artizanala, ingrediente locale proaspete de cea mai buna calitate, sanatate si gust extradordinar.

Realizarea unei imagini de inspiratie legendara, de basm care sa se imprime subtil in memoria consumatorului.

SOLUTII

Cum rezolvam problemele cu care brandul se confrunta?

Pornind de la intreaga poveste a brandului si folosindu-ne de elemente ce tin de taramuri diversificate: regalitate, traditie, natura si mestesug, am construit un logo care imbina elementele de baza ale brandului, reflectate in produs: natural, artisanal, premium, desavarsit.

Culorile folosite in gamele de produse VALEPUTNA au fost alese din paletare pastelate si blande, pentru a ilustra delicatetea produselor si pasiunea din spatele brandului.

Am apreciat modul intuitiv prin care ei au inteles ce valori si ce concept dorim de fapt sa transmitem. De fiecare data au reusit sa materializeze dorintele noastre, intr-un mod surprinzator. De aceea peste tot unde mergem oamenii apreciaza brandul Valeputna la superlativ si de multe ori apare intrebarea: „Cu ce designeri lucrati?”.
Comunicarea este exceptionala!
Multumim Armeanu Creative Studio!
.
Florin Stefan Irimescu
Owner Valeputna

ARMEANU ANA

0766 616 432

ana@armeanu.ro

ARMEANU CATALIN

0766 703 055

catalin@armeanu.ro

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonCall now