VALEPUTNA – Branding si design de ambalaj

Valeputna este un tribut adus primei păstrăvării din România – înfiinţată in Valea Putnei în 1896 sub denumirea de „Valeputna Fischbruthutte” – și artizanilor cărora le datorăm secretele reţetei de afumare. În Valea Putnei a fost inventată delicatesa locală cunoscută sub numele de Cobză, păstrăv afumat cu conuri de brad și lemn de fag, îmbrăcat în cetină de brad și legat cu nuiele de alun. Povestea spune că aceasta a fost inventată în 1927 cu ocazia petrecerii date la Castelul Regal din Poiana Iţcani (situat pe Valea Putnei) în cinstea Încoronării Majestăţii Sale, Regele Mihai.

LIVLABILE:

  • Brand strategy
  • Branding
  • Packaging
  • Stationary
  • Social media

 

Am inceput sa colaboram cu echipa Armeanu cu 9 luni inainte de lansarea brandului, si apoi toti anii de dupa.
Am apreciat modul intuitiv prin care ei au inteles ce valori si ce concept dorim de fapt sa transmitem. De fiecare data au reusit sa materializeze dorintele noastre, intr-un mod surprinzator, chiar si pentru noi. De aceea peste tot unde mergem oamenii apreciaza brandul Valeputna la superlativ si de multe ori apare intrebarea: „Cu ce designer lucrati?”.
In ceea ce priveste colaborarea efectiva am apreciat incadrarea stricta in deadline-uri. Au dat dovada de creaivitate chiar si sub presiunea timpului, mentinand un calm englezesc, neamintindu-mi nici macar un episod de tensiune, verbala sau de alta natura. Comunicarea este exceptionala, echipa Armeanu a fost pentru noi „on” 24/24, 7/7.
Multumim Armeanu Creative Studio!
Florin Stefan Irimescu
Owner Valeputna

Let’s talk.

ARMEANU ANA

0040 766 616 432

ana@armeanu.ro

ARMEANU CATALIN

0040 766 703 055

catalin@armeanu.ro

Call now

Pin It on Pinterest