Una dintre cele mai bune companii de branding din România in 2022

Clutch recunoaște Armeanu Creative Studio drept una dintre cele mai bune companii de branding din România.

Încă din 2007, am construit branduri naționale si internaționale. Astăzi, căutăm să culegem beneficiile muncii noastre grele, în timp ce sărbătorim cel mai recent premiu de la Clutch! Am fost recunoscuți ca una dintre cele mai bune agenții de branding la nivel local și echipa noastră este foarte încântată să împărtășească această veste.

Clutch este o platformă consacrată în inima orașului Washington, DC, angajată să ajute companiile să identifice și să se conecteze furnizorii de servicii de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele.

Metodologia lor de cercetare este pe măsură! Clutch este puntea noastră peste granițe atunci când vine vorba de a ajunge la clienți internaționali.

Revenind la premiu, suntem foarte onorați să fim pe această listă uimitoare a celor mai bune companii B2B din România. Dăruirea și pasiunea noastră pentru design si strategie sunt cele care ne-au ajutat să oferim cele mai bune servicii de branding clienților noștri.

Iată fondatoarea și strategul nostru de branding, Ana Armeanu:

„Ca studio de branding, ne concentrăm mult pe înțelegerea și rezolvarea problemelor cu care se confruntă clienții noștri. A fi lider Clutch este un obiectiv pe care ni l-am propus în fiecare an, deoarece este dovada că munca noastră aduce valoare clienților noștri.”

Vorbim despre brandul tău?