SERVICII DE BRANDING

Procesul de creare a unui brand porneste cu un workshop interactiv ce ne ajuta sa intelegem companiile si nevoile lor si sa identificam problemele cu care acestea se confrunta, reusind astfel sa propunem solutii viabile. Totul se reflecta clar intr-o strategie de branding ce reprezinta fundatia oricarui proiect de branding sau rebranding.

STRATEGIE

Pornim la drum cu descoperirea si intelegerea nevoilor brandului, apoi dezvoltam o strategie de branding.

Discovery workshop

Cercetare

Pozitionare

Analiza competitiei

Atributele Brandului

BRANDING

Conturam brandul conform strategiei dezvoltate impreuna, urmarind originalitatea si distinctia pe piata. 

Naming

Logo design

Identitate grafica

Manual de brand

Aplicatii

CONSULTANTA

Fie ca esti la inceput de drum sau ai un brand ce intampina probleme, suntem aici pentru a te ajuta. 

Audit de brand

Implementarea brandului

Asistenta productie

Training

Branding workshops

PROCESUL DE CREATIE

DISCOVERY SESSION

1. BRANDING

Workshop

Exploram valorile brandului, scopul lui si cultura publicului pe care acesta il vizeaza

Descoperim trendul în care ne situam si viziunea inovativa catre care tindem. 

Toate acestea se intampla intr-un workshop interactiv ce dureaza aproximativ 3 ore.

DISCOVERY SESSION

2. Strategie

de branding

Pe baza procesului de descoperire pe care il parcurgem impreuna in cadrul workshop-ului, dezvoltam o strategie de brand.

Prin analiza detaliata a competitiei directe si indirecte si prin identificarea scopului brandului, vom contura directia de design, atitudinea si tonul vocii.

IDENTITATE VIZUALA

3. LOGO

DESIGN

Dezvoltam 3 concepte de logo. Avem 3 runde de revizuiri pe unul din concepte. Aplicam conceptul final pe 2 mock-up-uri (cele mai relevante pentru domeniul de activitate).

Definim gama cromatica si livram documentele finale (logo vectorial si rasterizat).

IDENTATEA BRANDULUI

4. Manual

DE BRAND

Dezvoltam regulile ce definesc aplicarea identitatii grafice pentru a crea un brand puternic, cu o imagine unitara: folosirea logo-ului, culori, fonturi, messaging, aplicatii. Totul va fi cuprins intr-un manual al brandului ce va fi respectat in dezvoltarea tuturor aplicatiilor vizuale.

IMPLEMENTARE

5. APLICATII

Dezvoltam toate materialele de comunicare ale brandului:

  • Packaging
  • Materiale grafice de marketing
  • Ambient branding
  • Stationary
  • Web design

SA VORBIM DESPRE BRANDUL TAU

0040 766 703 055

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

In cei peste 10 ani de activitate am dezvoltat relatii profesionale, dar si de prietenie cu parteneri ce apreciaza contributia noastra. 

Apreciem colaborarea cu Echipa Armeanu Creative Studio. Ne place creativitatea echipei, seriozitatea, solutionarea rapidă și profesională a cerințelor, flexibilitatea și mai ales faptul că au întregit valorile pe care noi le apreciem.

Mihaela Dworak

Owner, RIALTO - Wismar, Germany

Colaborarea noastră a început în 2016 cu un proiect de rebranding. Am ținut foarte mult la logo-ul nostru, dar am dorit o abordare inovativă care să ilustreze mai mult latura noastră profesionistă dar și dinamismul. Am fost plăcut surprins de creativitatea și promptitudinea cu care au reusit să ne ofere o imagine nouă, fără a pierde din valorile pe care noi le prețuiam. De atunci relația noastră profesională se bazează pe respect și responsabilitate. Întotdeauna au respectat deadline-urile și și-au asumat poziția.

Andrei Dumitra

CEO, CTE SOLUTION - Bucharest, Romania

Am început colaborarea cu 9 luni înainte de lansarea brandului, și apoi toti anii de dupăAm apreciat modul intuitiv prin care ei au înțeles ce valori și ce concept dorim de fapt să transmitem. De fiecare dată au reușit să materializeze dorințele noastre, într-un mod surprinzător, chiar și pentru noi. De aceea peste tot unde mergem oamenii apreciază brandul Valeputna la superlativ și de multe ori apare întrebarea: “Cu ce designeri lucrati?”. In ceea ce privește colaborarea efectiva am apreciat încadrarea strictă în deadline-uri. Au dat dovada de creativitate chiar și sub presiunea timpului, menținând un calm englezesc, neamintindu-mi nici măcar un episod de tensiune, verbală sau de alta natură în cei 4 ani de colaborare.

Multumim echipei Armeanu Creative Studio!

Florin Stefan Irimescu

Founder, VALEPUTNA & FISHNET - Iasi, Romania

Fiind la inceput de drum, ne era destul de greu sa gestionam in mod profesionist problemele care tin de branding. Sansa noastra a fost sa il intalnim pe Catalin, care, prin talentul si remarcabila sa experienta, a reusit foarte repede sa inteleaga ce ne dorim si de ce anume avem nevoie. Rezultate au aparut imediat, concrectizandu-se in logo-ul DTLawyers, care reuseste zilnic sa ne inspire si motiveze. Multumiri echipei Armeanu Creative Studio! Creativi, dinamici, profesionisti.

Lucian Tufler

Founder, DT LAWYERS - Bucharest, Romania

ARMEANU ANA

0766 616 432

ana@armeanu.ro

ARMEANU CATALIN

0766 703 055

catalin@armeanu.ro

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now ButtonCall now