Top Romanian B2B Company in 2021

Ajutăm afacerile să crească cu serviciile noastre de branding si consultanță. Suntem o agenție de branding care oferă strategie de branding, naming, branding, rebranding, arhitectură de brand și consultanță în branding.

Prin intermediul unui workshop interactiv, ne propunem să înțelegem nevoile și problemele clienților noștri și ne propunem să livrăm o strategie care să funcționeze. Suntem în industrie de peste un deceniu și am lucrat cu companii de toate tipurile și dimensiunile din întreaga lume.

Încă o dată, Clutch ne-a recunoscut munca grea și ne-a numit o agentie de top din România!

Clutch este o platformă de evaluări și recenzii B2B, cu sediul în Washington, DC. Ei evaluează companiile de servicii și soluții tehnologice pe baza calității muncii, a aprecierii și recenziilor clienților.

Clutch a devenit resursa ideală în spațiul digital. Acestea organizează cu atenție listele celor mai bune agenții și organizații în funcție de industrie și locație, permițând simultan companiilor să stabilească credibilitatea și cumpărătorilor să găsească serviciile potrivite.

Ca atare, suntem foarte mândri că avem locul 1 pe lista companiilor de branding corporative Clutch din România pentru 2021. Acesta a fost rodul unui an de dedicație reînnoită și zel creativ. Suntem umiliți și provocați de această distincție. Echipa noastră va continua să ne îmbunătățească serviciile și să inoveze tehnologiile pe care le folosim pentru a dezvolta proiecte de branding îndrăznețe și puternice.

 

Consultați profilul nostru Clutch pentru a citi recenziile imparțiale ale clienților noștri. În prezent, avem un rating de 4,9 stele pe platformă.

Doriți să ridicați brandul la nivelul următor? Contactați-ne astăzi și vom vorbi despre cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele.