ML2GROW

Servicii:
  • Strategie de Branding
  • Logo design
  • Identitate Vizuală
  • Brand Messaging
  • Manual de Brand
  • Aplicații Brand
  • Web Design
  • Consultanță
Industrie:
Machine Learning Software
Locație:
Belgia

”Mă consider norocos că i-am întâlnit pe Ana si Cătălin. Rar găsești oameni care pot face un proces creativ simplificat și organizat.”

PROVOCAREA

Ce probleme rezolvăm cu acest proiect de branding?

ML2GROW este o companie tânăra formată din experți entuziaști și pasionați în dezvoltarea și implementarea softurilor avansate de “machine learning”.


Creată în anul 2017 ca o companie spin-off a Universității Ghent și a IMEC (liderul mondial în domeniul cercetării, dezvoltării și inovației în nanoelectrică și tehnologii digitale) ML2GROW avea nevoie de o identitate care să comunice cu ușurință atributele companiei, balansând personalitatea tânără și entuziastă cu profesionalismul unui business avizat.

Misiunea noastră a fost să creăm o imagine care să reflecte spiritul pasionat și relaxat al echipei cât și originile academice ale experților, reunite sub o companie care oferă servicii “end-to-end” în domeniul tehnicilor avansate de “machine learning”.

SOLUȚIA

Care este cea mai bună abordare pentru a rezolva problemele brandului?

Transparență, simplitate, inteligență.
Toate brandurile competitive analizate în strategia de branding promit soluții personalizate și eficiente, se mândresc cu echipa de experți care se perfecționează continuu și au viziune futuristică.


ML2GROW, înglobează la rândul său cele de mai sus la care se adaugă pasiunea reală pentru machine learning a experților cu minți strălucite și o bază educațională înaltă.

Deși echipa lucrează într-un mediu relaxat, este întotdeauna la curent cu ultimele tehnologii și preocupată să găsească soluția ”end-to-end” pentru fiecare proiect.

Identitatea vizuală a brandului este una simplă și curată în care domină culoarea albastru deschis care oferă sentimentul de stabilitate și încredere, dar și calmitate și inteligență. Au fost incluse și forme fluide și rotunjite pentru a comunica despre mediul relaxat.

LOGO

Simbolistica din spatele logo-ului.

Logo-ul este tipografic cu un mic artificiu vizual sub litera ”O” care simbolizează conceptul de inteligență artificială și ”machine learning.”
Însuși numele companiei este o prescurtare de la: ”Machine learning to grow = ML2GROW” , astfel cifra 2 a fost poziționată dreapta sus pentru a ilustra creșterea exponențială.

”Identificarea valorilor reale ale brandului într-o companie tânără de înaltă tehnologie în inteligența artificială nu este simplă.

Totul se schimbă rapid și nu este ușor să transformi sentimentele în valori, darămite o identitate de brand.

Mă consider norocos că i-am întâlnit pe Ana si Cătălin. Rar găsești oameni care pot face un proces creativ simplificat și organizat.

Călătoria noastră pentru a contura brandul nostru corect poate fi descrisă cel mai bine ca raftingul pe ape repezi, Catalin și Ana fiind navigatori experimentați, care au condus cu încredere barca către un rezultat care a depășit toate așteptările.”

Brandurile noastre

Branduri create sau reinventate în studioul nostru.