VALEPUTNA

Servicii:
  • Strategie de Branding
  • Logo design
  • Identitate Vizuală
  • Manual de Brand
  • Aplicații Brand
  • Packaging
  • Web Design
  • Consultanță
Industrie:
Produse culinare premium
Locație:
Romania

”Au un flux de lucru excelent și eficient!

Workshop-ul de la începutul proiectului de rebranding ne-a ajutat să întelegem multe despre brandul nostru.”

PROVOCAREA

Ce probleme rezolvăm cu acest proiect de branding?

Valeputna este un brand cunoscut pe sectorul produselor culinare naturale din păstrăv afumat. Este perceput ca un brand tradițional, care valorifică rețetele autohtone.

Misiunea noastră este de a direcționa întreaga identitate către un rafinament cu rădăcini istorice și tradiționale, comunicând astfel unei audiențe pretențioase, fără a pierde un procent mare din consumatorii existenți.

În urma procesului de rebranding dorim să repoziționăm Valeputna la nivelul actual al valorilor sale și să atragem atenția consumatorilor care caută mai mult decât un simplu produs tradițional și natural.

Valeputna oferă produse culinare selecte, dar mai presus de acest lucru, oferă o experiență senzorială inedită.

SOLUȚIA

Care este cea mai bună abordare pentru a rezolva problemele brandului?

Rădăcini, istorie, autenticitate, rețete originale.

Ajutăm brandurile să se autocunoască și ghidăm incursiunea către descoperirea valorilor ce fac fiecare brand unic.

Unicitatea brandului Valeputna constă în faptul că întregul brand este clădit pe rădăcini autentice și are în spate o întreagă moștenire culturală. Perpetuarea tradiției păstrăvului afumat, alături de pasiunea pentru rețete noi, perfecționate continuu, sunt elementele inconfundabile ale brandului.

Produsele sunt de înaltă calitate și reprezintă un efort continuu al brandului în a livra perfecțiune și rafinament, dar și o sinestezie de simțuri, brandul oferind o experiență culinară inedită.

Fiecare produs a fost realizat după rețete proprii, o parte din acestea sunt rețete vechi, îmbunătățite și adaptate la gusturile contemporane, iar o altă parte sunt rețete noi, create pentru a atinge perfecțiunea.

Contrastele puternice de culori pun accent pe esența fiecărui produs, iar execuția ambalajelor din materiale premium (carton, folio, lăcuire selectivă) atrag atenția asupra produselor la raft și oferă o poziționare superioară față de competitorii direcți ai brandului.

Am creat un design unitar, dar suficient de sofisticat pentru a ilustra rafinamentul și atenția la detalii.

Designul logo-ului alături de arcada inspirată din forma porții cetății Sucevei, comunică despre rădăcinile tradiționale ale brandului, învelite în rafinament și eleganță.

Redesign-ul brandului Valeputna a fost premiat in Aprilie 2021 de către A’Design Awards.

LOGO

Povestea din spatele logo-ului.

Elementele care formează acest logo emblematic sunt păstrăvul afumat, conurile de brad (cu care se afumă peștele) și coroana.

Logo-ul împletește fluiditatea și simplitatea naturii cu istoria regală, elemente ce se armonizează într-un simbol complex, dar curat, ce care evocă originile și istoria brandului.

”Au un flux de lucru excelent și eficient!

Workshop-ul de la începutul proiectului de rebranding ne-a ajutat să întelegem multe despre brandul nostru.

Au reușit să transforme brandul Valeputna într-un concept ce înglobează perfect valorile noastre, oferindu-ne o poziționare premium pe piață.”

Brandurile noastre

Branduri create sau reinventate în studioul nostru.