Armeanu Creative Studio Named a Top Romanian B2B Company

La Armeanu Creative Studio, punem pe primul loc nevoile clienților noștri. Suntem un cuplu care lucrează împreună de peste 10 ani,  oferind soluții tangibile pentru a rezolva problemele cu care se confruntă brandurile: strategie de branding, branding si rebranding, implementarea brandului și auditul de brand.

Suntem încântați să anunțăm că Clutch a numit Armeanu Creative Studio o companie B2B de top din România pentru 2020 în categoria agenții și designeri. Suntem clasați ca una dintre cele mai bune agenții de branding din România pe Clutch!

Clutch este o firmă de cercetare de piață B2B cu sediul în Washington, DC. Platforma lor oferă recenzii verificate de la foștii clienți ai companiilor listate pe site-ul lor. Acest feedback direct asigură că toate evaluările și clasamentele Clutch sunt corecte și transparente.

“Suntem încântați că am fost aleși ca una dintre cele mai importante companii B2B din România.” – Catalin Armeanu, Co-Founder.

Suntem recunoscători pentru toți clienții noștri uimitori, în special pentru cei care și-au făcut timp să ne lase recenzii despre Clutch. Iată ce au avut de spus despre lucrul cu noi:

“M-a impresionat cel mai mult modul lor cald de a face lucrurile, au reușit să facă acest proces jucăuș și creativ. După experiența cu alte branduri si agentii de branding din trecut, pot spune cu adevărat că Armeanu Creative Studio a fost de departe cea mai bună alegere.

Mihai Ilincuta
Manager, Pofta sau Foame

Acest premiu și ratingul nostru de cinci stele pentru Clutch au fost posibile prin sprijinul tuturor!

 

To learn more about our past work, check out our Clutch profile and read our reviews. When you’re ready to get started on your next project, get in touch!