INFLUENTIAL BUSINESS WOMAN AWARDS

Ana Armeanu

Brand Strategist & Founder of the Year 2023 (Bucuresti)

Premiile anuale pentru Femei de Afaceri Influente, Ediția a 8-a, găzduite de Acquisition International, sărbătoresc realizările remarcabile ale liderilor femei din lumea afacerilor. Premiile recunosc femeile care sunt pionere, inovatoare și modele de urmat, ce aduc un impact pozitiv în industria și comunitățile lor la nivel mondial.

Pe măsură ce prezența femeilor în economia globală crește, premiile își propun să onoreze contribuțiile acestora la prosperitatea socială, ecologică și economică. Programul premiilor este deschis liderilor femei din medii și sectoare diverse, promovând diversitatea și incluziunea, iar procesul de jurizare se bazează pe merit, unde decizia finală este influențată de o gamă de criterii, inclusiv dedicarea față de clienți, inovație, expansiunea afacerii, longevitate, reputația online, feedback-ul clienților și performanța generală a afacerii.

Suntem încântați că Ana, co-fondatoarea Armeanu Creative Studio, a fost nominalizată ca una dintre câștigătoarele premiului.

”Armeanu Creative Studio este mult mai mult decat o agenție de branding, este un brand personal, o călătorie lungă de peste un deceniu care m-a adus în punctul în care sunt astăzi: deținerea unui model unic de business, unde clienții noștri au oportunitatea de a lucra direct cu fondatorii și de a beneficia de atenția noastra personalizată precum și de cunoștiințele și expertiza dobândite de-a lungul timpului.”

Award link.